• NEXUS6
    Háj Lola!

Az erőforrás igények és az oprendszer viszonyárol előadott filozófiai okfejtésed akkor most tekinthető az M$ hivatalos álláspontjának is?
    Vagy is gyak elismered a millió légy véleményéről/lószarról szóló közismert mondat igazságtartalmát a M$ oprendszereire is vonatkozólag? ("Egyél lószart pár millió légy nem tévedhet!")

Valami nagyon ótvar 400-as géped lehetett, ha a KDE3-assal nem müxik rendesem, nekem egy 300-ason full extás ficsörökel, átláccó ablak miegymás semmi gondom a sebbel!

Szokás szerint tényleg nincs fogalmam a fájlrendszerekről. Én tényleg utálnám ha nekem kéne irni, meg macerálni őket, viszont azt szeretem ha tudom őket használni. Az a bizonyos oprendszer, rosszul irtam nem 10 de majd 20 éve rendelkezik azzal a képességgel, hogy különböző fájlrendszereket felismer, és a gyári mellett más fájlrendszerre is lehet telepiteni, de ezt te bizti jobban tudod.
    Monnyuk az általad irtakat örömmel olvasom, mert akkor ez azt jelenti, hogy eddig hiába vesződtem a winnel, ha tényleg fel lehet linux vagy egy Amiga filerendszer alá is telepiteni.
    De ha ezeket nem támogatja (természetesen;)) akkor milyen más a M$, vagy más cég által kifejlesztett fájlrendszert tudok használni?

Elárulnád a titkot, ezt hogyan kell csinálni?