Így is van!
Az oprendszer azért van, hogy biztosítsa a hozzáférést a gép erőforrásaihoz/perifériáihoz, nem pedig azért, hogy használja őket.
Egy oprendszer hatékonységa is ebben mérhető - bár úgy tűnik kinek a pap kinek a paplan, valaki szereti elszívatni azt a sok fölös erőforrást, gyakorlatilag a pénzét.
Szal, ha egy winMe elfogysztott egy pII-t akkor az én szempontomból megszakadhat az xp stabilitásban meg dizájnban, ha egy PIII a minimum követelménye. A Longhorn P4-es min konfigján meg már röhögni se vagyok hajlandó!
Marhára nem értem ezt a 3D-t se. Veszek egy mezei viszonylag jó multitaszkkal megírt játékot, az I-war2 ilyen volt.
Hány objektum is műxszik eccerre a képernyőn, meg mögötte rendesen futnak az egyéb progik is, min követelmény PII. Nocsak!
Tudom egy oprendszer más. De a Dx meg a D3D ezer éve ott csücsül a winben rengeteg progi használja, hogy a q-annyába van az, hogy a longhornba nem tuggyák rendesen beintegrálni? (Lásd korábbi cikk multitask problémákkal kapcsolatban).
Nem tudom minek ez a nagy felhajtás a fájlrendszer körül, úgy kell megírni az oiprendszert hogy gyak bármelyiket támogassa, és ha a júzer azt akarja eldönthesse hogy melyikre teszi föl.
Ha jól emlékszem 10 éve már volt ilyen oprendszer!
Nem mondom, de tudod Lola melyikre gondolok