Silent Storm - Sentinels
  • Kotomicuki
    #12
    Meglett "A.B.R.S.", a robotkatona, mint 7. csapattag - 7.-nek az ex-Hammer-es ninja-t (lopakodó közelharcos-gránátos) is be lehet szerezni, a svájci térkép közepéről (vagy 6.-nak, korábban, ha vkinek nagyon nem megy a játék - kevés a pénze a jó emberekre). Kellett hozzá a "Penemunde Archives" (1/1) és a 3/3-as (ahol mindig rejtőzködni kell a rendőrök elől és mivel ők is civilnek számítanak, ezért mindig vastagon ráfizetéses az a csata) pályán lévő 1-1 dokumentum - az utóbbi pályán lévő marad meg, mint egy kis könyv, az magammal vittem a robot "felvételéhez".
    A felvételéhez mindenképp mérnök ("Robbantós") karaktert kell indítani, nekem 154 mérnöki (már a bázisvédésnél keményen ráedzettem (sikertelen szekrény nyitogatás - mindig mentve, nehogymá' kinyissa, me'akkó' oda az "edzőgép" - , majd aknatelepítés és visszaszedés), ahogy ezen a pályán is, így lett ennyi) ponttal elsőre csatlakozott a robot - 60-as mesterlövésszel nem sikerült felvenni, igaz, ekkor annyira nagyon nincs is rá szükség: jöhet helyére a nesztelen gránátos.

    600 HP-t ír rá, míg az adatlapján csak 210 szerepel, 50-es érzékeléssel (nem ő fogja kiszúrni a távolabbi, vagy a közelében lopakodó célpontokat...) és 0. szinttel - fejlődni nem fog, azt hiszem (még nem vittem el küldetésre őkelmét).
    Egy PzB-t és egy 50-es lőtávú, német MG-t szorongat, ahogy a többi, "ellenséges" társa is, amivel mind a keményebb, mint a puhább, humanoid ellenfeleket tudja sebezni.
    Futni, rejtőzködni nem tud, csak "guggolni", így támogató egyénként jöhet szóba a csapatban: a mesterlövész (Viper a legjobb ebben) felderíti az optikán keresztül (így sokkal távolabb lát) az ellenséget és a többiek megpróbálják ártalmatlanítani azt - jól jönnek a hangtompítós sniper-puskák, így kevesebbszer veszi észre az ellenfél az embereimet és ezért sokat javul a túlélési mutatójuk.
    Esetleg, ha van hozzá javító készlet, mint "falember", egy ideig lefoghatja az ellenség tüzét, amíg a többiek, a "zsengébbek" elintézik azokat.

    A felvételéhez erősen ajánlott elvinni még a bázisvédésnél megszerezett a fekete, "lézeres" PzK-t, amibe a német csúcs-katonát ültetve, egy körön belül le lehet rendezni egy ellenséges robotot (3 lesz belőle ezen a pályán) - lőszer vinni kell hozzá, sokat.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.11. 09:22:07