Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Nagydög #3372 Ja. El is felejtettem meselni, hogy talatam a Rulesen egy sulyosan noob urget. En nem szoktam ilyennel vagdalkozni, de erre nem tudok jobb kifejezest.
Nagy orommel fedeztem fel, hogy elottem arvalkodik a tuzerseg. Be is ugrottam, aztan lattam, hogy egy arc lelkesen fut felem. Megvartam, mondom mindig jol jon a segitseg. Megalltam az egyik bazis felett a dombteton,a fak kozott. Ralatasunk volt a bazisra, de meg eleg messze voltunk, hogy ne kezdjenek mindennel loni, ami a kezuk ugyebe akad. A faszi ul a lovegben, es durrogtat lelkesen a bazis fele. Kozvetlen celzassal sem nagy kunszt eltalalni valamit, de neki nem nagyon ment. En meg segitokeszen celpontot akarok jelolni neki, de ha nem keri, akkor nem lehet. Beultem vezetonek, kertem celpontot. Kiugrottam, es megprobaltam jelolni. Nem eskudnek meg ra, de asszem egyszer sikerult. A nyuzuge viszont csak kepesztett a jo kis onjaro tarackban es pufogtatott. Meg mindig semmit nem talalt el. Akkor kiabaltam neki, hogy szalljon ki. fule botjat sem lengette. Megmozgattam alatta a jarganyt, hatha a kenyelmetlensegek elveszik a kedvet az oktalan lovoldozestol, de nem. Ha lett volna nalam C4 tuti, hogy DTK lesz a vege. Igy beultem, es kivittem a domboldalra. Resen voltak a sracok, mert az elso talatanak amit kapott ert a szele. Meg nem voltam 30 meterre, mikor kilottek.