http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal


http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program


http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)


  • a.carkey
    #2416
    Az a gáz, hogy kb. ez lesz a jövőben a maximum.

    3 arany.

    Amennyi pénzt Kína beleölt a sportba, nos, meg lehet nézni az eredményeket. Szóval ennyit számít a pénz és egy jó válogatási rendszer.

    Ha Li Min Csau a rizsföldeken dolgozik egész nap, csóró, mocskos, viszont imádja a kerékpárt, és ha alátesznek egy BMXet akkor megkerüli a Holdat is, akkor leszarják a kínai vezetők, mert 4 év múlva aranyesélyes lehet (BMXben szoptak az amerikaiak rendesen, még litván srác is verte őket) és anyagilag alá nyúlnak.

    Nálunk ott kezdődik a dolog, hogy Kovács Péter a tanyán még a MÁV félárut sem kapja meg a klubjától (ha egyáltalán van ott a közelében), és hiába tudja a hasonló trükköket, hiába baromian gyorsan teker, ha nem tud eljutni pl. egy ausztriai versenyre sem. Ezzel ha Síp Józsi fel is fedezi, az állami sportvezetőség azonban leállítja, mondván ott a Nagy Pisti. ő a Barna ismerőse, és ha nem is lesz első soha a büdös életben egy olimpián - ami Kovács Péter esetleg lenne mert nagyon nagy tehetség -, de az apja a Hawaiion megrendezett versenyre is be tudja fizetni, nekünk semmibe sem kerül. Kovács Péter egész életében a földhöz radag és ő is őstermelő lesz, mint a családja.

    A kínaiak meg bevállalják, hogy Li Min Csaut bárhová kiviszik, neki csak tekernie kell és négy év múlva egy olimpiai éremmel meghálálnia a dolgot.

    Szóval számit a pénz a sportban. (Ls. - mint legegyszerűbb példa - a Bajnokok Ligája).