• JZO
    öööö izé.. szóval elnézést az ingyen reklámért, nem csak megemlítettem, hoyg egy ilyen rendszeren dolgozom, nem gondoltam volna, hoyg bárkit is érdekelni fog. De most nézem a statisztikai rendszert 100x nőtt a látogatottság...

Az MS emoticonok miatt nem teljesen vagyok nyugott én sem, de a nagy többségét átrajzoltam, azonkívül nem animálnak, így tulajdonképpen csak hasonlítanak. Így aligha minősülnek Copyrightosnak.

#19: A TerraChat rendszernek hírből sincs köze a BitTorenthez, nem tudom honnan veszed ezt. Max annyi, hoyg van file cserélős része is. Itt meg is állt a közös pont.

#21: nos igen, én fejlesztem a rendszer, már 1 éve dolgozom rajta napi 8 órát. Diplomamunka, de többet szeretnék belőle kihozni, ráadásul minden precízen és maximálisan kihozok belőle.

Sorry, hogy az oldal még nem nyújt elég tartalmat, de nem győzöm a munkát. Dolgozok rajta ahogy tudok.

Köszönöm az érdeklődést és a jelentkezéseket a Beta Teszt csapatba, értesítek mindenkit aki jelentkezett, amikor a rendszer élesítésre kerül.