Lola.#249
"2-3 kernelforditas utan csuklomunka...ma'r ha erdekel vkit. Amugy idovel minden rutin kerdese es a szenvedes felejtheto. Persze kinek hogy. :D "
Én is ezt írom, csak valahogy ugyanezt a "csuklómunka" dolgot nem nagyon tudjátok winnél értlmezni. (meg jön a szöveg, hogy miért kell szakértőnek lenni, ha csak használni akarom.)
"merthogy az esetek nagy reszeben NEM"
az előbb kipróbáltam. de nekem márcsak ilyen szuper gépem meg szuper winem van :)
"Lehet h vannak szakmai hianyossagaim win alatt, de a tenyek azert igazolnak "
Ez nem semmi... :))
"Nahat...cinizmus volt, de mint latod, pusztan szorakozasbol irtam be."
Hát szórakozzál a jó... :))
bocs, de nekem arra nincs időm, hogy beszólsz valami égbekiáltó marhaságot, én megcáfolom, erre "á csak vicceltem".
"Ugy latszik mostanaban mindent komolyan kell venni."
menj át a hix mókára... :)
"Elobb megkertelek, tisztazd, hogy most a hozzanemerto (azaz gep ele neha leulo), vagy a belemelyedos emberkekrol beszelsz."
Először is mindkettőnél előfordul kernel panic (láthatsz ilyet amatőr forumokon, de hardcore developeren és guruk forumoán is) de nem ez a lényeg, hanem hogy a jelenség ugyanúgy létezik mint a winnél, csak itt a sok "megtérítő" próbálja beadni az embereknek, hogy ilyen csak winen van.
"De mindenfajta ironia nelkul tanacsolom, egyszer adj neki egy eselyt, probald ki, es egy kicsit melyedj bele, megeri."
kipróbáltam, megvan, használtam, de én (és a világ 99%-a) jelenleg tökélesen alkalmatlannak találom az általános felhasználásra. Beágyazott rendszerekhez (mint azt már említettem) tökéletes, de azokkal én nem foglalkozok. Én szerverekkel, desktoppal és vállalati hálózatokkal foglalkozom és ilyen szemmel is nézem az oprendszereket.
"a Win hudeszuper mikrokerneljevel ami nemtom mennyire "mikro", marmint meretre "
miért mekkora? Mondjuk tizede a linux kernelének? :)
" Mert ezesetben jobb ha maradsz a PC Forumon, ott hasonlo mentalitasu, es win irant elkepesztoen elfogult emberek vannak."
Na látod ott legalább szakmai viták folynak - habár bekerül pár fikagép is, de ezt elég hamar leszerelik az emberek, fél pillanat alatt megmutatják neki, hogy semmit nem tud és nincs ott keresnivalója :)
Egyébként van ott is egy rakás linuxos az értelmesebb fajtából, ugyhogy nem igaz, hogy ott winesek lennének csak.