Hot Rod....hátha.
  • via_mala
    #56
    Én is kipróbáltam a demo változatot, és sürgősen le is töröltem (400 MB!). Hatalmas csalódás volt az elődhöz képest.
    A grafika nem javult látványosan, a szerelgetés agyonbonyolított lett (tízezer klikk), pedig idáig sem volt egyszerű, és még a gyakorláshoz is perkálni kell 5-800 dolcsit, hogy kimehess a pályára. Röhely, mert az elején egy menetért 20 dolcsit kapsz, így nem igazán kifizetődő a dolog.
    A billentyűzet átkonfigurálása is kész gyötrelem, itt is millió klikk kellett, hogy a W, S, A, D-t kicseréljem a kurzormozgató billenyűkre.
    Ez a célvonalas beállás is minek kellett, tisztára csak szivatás, meg hogy a verseny előtt még a motort is állandóan fel kell pörgetni, addig nem is vált a kamera hátsónézetbe. Minek kellett mindent még jobban elbonyolítani?! Ennél bénább kezelőfelületet még nem láttam.

    A másik: az előd a régi Celeron 400-asomon 256 SDRAM-mal gyorsabban töltődött be és indult el, mint ez a P4 2.8 GHz-esen 512 MB DDR400-assal. 7x erősebb gépen 2x lassabb teljesítmény, bravo! ;)
    Egyszóval: visszalépés :(

    Ha mindez csak a demo bénasága, akkor OK, de szerintem már kint van a fullos is, úgyhogy már a véglegesben is ugyanezek a betegségek vannak.