Nem lesz ott kinaban semmi...
Jolmegvannak, es messze nem ilyen targikus a helyzet!
(Eszak koreaban mar igen..de az mas teszta...)
Kicsit tuzetesebben foglalkoztam mostanaban kina-i temaval, es megdobennve lattam hogy "kesz" nyugat ami ott van ma mar...5-6 ev alatt akkora "szabadsag" folymaton mentek at mint mi itt kozep-kelet europaban 10 ev alatt..
pleda: Ott van Shanghai(tilkepp az egesz keleti part..es minde Hong Kong visszacsatolasatol indult el drasztikusan)..kesz amerika..minden lehet kapni, az emeberek tulnyomoresze jol el, nincs elnyomva (oohh kinaban mar regota senki sincs elnyomva, csak nem szeretik ha valaki biralja a kozponti "rablo bandat"..dehat ilyen banda nalunk is van...jueszejben is van..mindenhol van....csak nalunk nem vagjak dutyiba ezert az embert....ott akar igen..de nincs ehinseg, szegenyseg..jah persze vannak ott is olyan helyek ahol hotszegeny emberek elnek..de ez mo.-on sincs maskepp..a sajat varosomban is tudok PUTRI!!! negyedeket.....), mindent lehet kapni, az emberek jol keresenek....csak ne legyel "ellenzeki"...
Nem veletlen hogy a tavolkelet legfeltorekvobb allama lett par ev alatt...hisz odatelepult az osszes elektronikai ceg, gyarakkal, kozpontokkal...az embereknek van munkajuk..mar ha ertenek valamihez, es nem irastudatlan foldmuvesek...de azok is kellenek...
Erdeklodesem kiterjesztettem a "biralt internet" fele is...semmi nincs!!...tulkepp csak a politikai "tama" cenzurazott...van 1 par es ennyi..vagy azt vallod vagy semmit...
Szal ez nem is olyan nagy "tragedia"...sot, bizonyos esetekben talan jobb is...de mar megszoktam hogy itt az SG-n agyon van tregikomedizalva az egesz...