• mikromanus
    #6872
    Nem leszel 65, max ha a börtönben nem bírsz kiszabadulni két környi futás után, mert vagy beelőznek, vagy hangos vagy a kulcskereséskor. De ehhez elég sok jó sört kell egurítanod játék előtt/alatt.:)
    Ha sebed van és hero save-t nyomsz akkor az megmarad és nagyon csúnya is lesz. Ez van. A sárkány megölése után meg hogy akarnál visszafiatalodni 18-ra öregapó? 65-ről max 48-49-re tudsz visszamenni. Nincs olyan quest aminél skorm vagy Avo temploma útba esne.
    Jobb akkor már Archeologist küldi előtt bespájzolni hasznos képességekből, visszafiatalodni és hero save-t nyomni/visszatölteni. Megmarad a (max) 2*8 évnyi fiatalítás lehetőséged és a legtöbb képességed nem fog 32 össz szintnél többet már nőni. Ha kevés az XP-d akkor menj a grey house-hoz és utána a "szorzós" deamon doorhoz, vagy a manó barlangba és eközött a két hely közt teleportálgass ha meghal minden ellen. 15-20-as szorzóig fixen felmehetsz már elég korán is. Fél-egy napnyi hentelés és megvan a tartalék. 20-as multiplernél benyomod a könnyen beszerezhető mágikus löttyöket, teleportálsz a legközelebbi árushoz és üzletelsz vele egy pár kört ha kell a "sárga" xp is. Ha jó haszonnal ügyeskedsz arra is kapsz pontot és a szorzó is hat rá :)