1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Wescone
    #2055
    "aranyos ez az összeesküvés elmélet kreáció..." / amaximus

    Aranyos? Akkor figyelj!









    Csak, hogy lássátok, kikkel van dolgotok!
    Akár a sáskák, vadászták az évek folyamán mások hsz-eit SG szerte és ártottak ott ahol tudtak, és akinek tudtak - ez most sincs másként. Ezek közül ketten most az újonnan "megkaparintott" topic-ban terpeszkednek és játszák az ártatlankát. A másik két nick-ről pedig, ha jobban utánanéztek minden bizonnyal kiderül, hogy másod-, harmad regek, mint ahogy a harmadik képen látni, az általuk istenített mflex is legalább kettővel rendelkezik (nem volt okos ötlet azonos névvel regelni, persze, sosem gondolni, hogy a fagyi idővel visszanyal, igaz-e?)
    Ha elolvassátok e hsz-t, még tisztább képet kaptok a valós helyzetről:

    http://sg.hu/forum/uzenet/1211053169/5670

    Nos, kedves modik, most, hogy láthatjátok, kik itt valójában a trollok azt ajánlom, hozzatok jó döntést - talán utoljára tehetitek.
    Takarítsátok el a szóban forgó társaságot - tegyetek lehetővé új HG választást a szóban forgó topic-ban!

    Jonnyka - e szavakat hozzád intézem:
    NE merészeld megszabni, ki hol reklamáljon - szereptévesztésben élsz; mod vagy, nem fegyőr! A modnak a moderálás a dolga, nem mások elnémítása! Ez (még mindig) a "Moderátor figyelmébe" topic, nem kiváltságosok klubja - VILÁGOS?
    Még egy apróság - ha netán kezdek kellemetlenné válni számodra, és úgy döntenél, hogy törlöd e hsz-t, vagy törlöd a regem - gondold át még egyszer! Ha nem cselekedsz / cselekedtek becsülettel a szolgáltatott bizonyítékok alapján, felkutatom az összes SG-t érintő e-mail címet és részletes beszámolót írok a "hatalmatokkal" való visszaélésekről összegyűjtött bizonyítékok alapján. Ha ez sem elég, személyesen keresem fel az SG szerkesztőségét - legyen az irodaépület, vagy egy apartman.

    Utoljára szóltam!
    Utoljára szerkesztette: Wescone, 2015.01.04. 19:55:53