1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • amaximus
    #2048
    györgy74!
    nekem nincsenek követőim, én nem akarok klán vezér lenni! én fórumozókkal vagyok együtt több helyen is és a zenéket követjük,nem a vezírt.
    nem lepett meg az írományod, főleg úgy, hogy az elsők között teljese önszántadból, kényszer nélkül át tudtál menni a lacika kezét fogva az új fórumjára, tehát semmilyen rendkívüli és hihetetlen új infótól nem szenvedsz hiányt,amit csak ő és senki más nem tud a világon prezentálni. egyébiránt nekem is mindenenm megvan,amit meg akarok, hogy legyen, és általában 1 nappal korábban megkapok minden infót,minthogy a lacinak megküldik, ez baj? és akkor most mi lesz? vagy az a baj, hogy nem kötöm egyből a te orrodra? esetleg nyithatnátok egy istenünk, a kaposi laci fórumot,ahol közös imákat is mormolhattok közben.tényleg megvan rá a lehetőség.