1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • amaximus
    #2044
    Alapvető problémáid vannak a szemlélettel (is), az a fórum sosem volt a "Lacié" és az a fórum nem az enyém, hanem azoké,akik oda bármit tettek, ebben benne vannak sokan, nagyon régről is, és a közelmúltból is, még én is. Téged nem az italo vagy bármilyen zene érdekel itt, hisz ha az érdekelne, nem ide írogatnál,hanem valamelyik fórumba, akár a lacika új fórumába, ahová néhányan összegyűltetek, ez ugyanolyan elemi jogotok,mint nekünk írni és jelen lenni bármelyik fórumba, így neked nem mindegy, hogy itt most hányan vagyunk és milyen zenéket osztunk meg egymással?
    Hát Nem! Téged és a sok IP-és álregeteket az zavar, hogy el lett véve a nagy hawer lacika játszótere (nem én vettem el), és ezért most mindenkinek bűnhődnie kell, semmi és senki nem jó,csak a lacika, mert ő (a hite szerint) mindenekfelett van és amúgyis dögöljön meg a szomszéd tehene.Bármi áron!