Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
TYÜTYI2006 #50692 Sziasztok! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Across America kérdésem van továbbra is. A 26-odik városhoz, és a többihez hogy kell hozzáadni céget? Mert ha id 99-et is hozzáadtam, és build mapot nyomok akkor utána a konzolban felvan sorolva Looking for route from 99 to all places in map. Értelem szerűen gondolom 0-ától van felsorolva 99-ig, de csak néhány látszik. És ha újabb céget adok hozzá, pl. a 26-odik városban, akkor build mapot nyomva leáll a prism 3d.exe. Már 30 városom van (gyáriakkal együtt), van 31-edik is, de még nincs neve se, csak elkészült. Próbáltam neten is keresgélni néha az elmúlt hónapokban, tegnap ezt az oldalt találtam: thetruckstop.proboards.com/index.cgi?boa...splay&thread=69. És itt sign_text 56, és 57 is van írva, ezzel semmi gond, lehet hogy majd összesen lesz kb. annyi város. Próbálok több helyen is érdeklődni, nem is sokat foglalkozok ez miatt, ősz óta a szerkesztéssel. De azért jó lenne ha összejönne, mód is készül majd talán hozzá.