Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • TYÜTYI2006
    Sziasztok!
    Azóta hogy pár hete írtam, már fokozatosan ismerkedek a szerkesztéssel, de újabb probléma jött elő. Utakat is eltudok már nevezni, de sajnos várost nem, és már van 2 városom is, amit ideiglenesen el kéne nevezni. Base.scs\defs könyvtárban van a "city_base.def" fájl.
    def city_base {
    name:"Unknown" # full city name
    # x position in ui map 0 - 512
    posx:0
    # y position in ui map 0 - 256
    posy:0
    halign:"center"
    valign:"top"
    hoffset:0
    # 3d position
    real_pos:< 0 0 0 >
    real_width:1000
    real_height:1000
    sky_idx:0
    start_pos:< 0 0 0 >
    start_rot:0
    Ezekből nem mindegyik szerepel mindegyik város leírásánál. Az megvan hogy a defs\cities könyvtárban vannak leírva a városok leírásai, meg a seg_server-ben van a signs.def, ennek az alján vannak felsorolva a városok nevei. Ezeket már dokomentumokon belül a megfelelő mappába másoltam. A posx-hez, posy-hoz, nem tudom milyen számot írjak, illetve a 2 számot hogy tudom meg. Halign, valign, hoffset, sky_idx, ezeket se tudom pontosan hogy mik. Start_pos, start_rot, az elég világos szerintem. Real_pos, real_width, real_height, is valamennyire világos már remélem. Tettem be egy nagy repülőt, és Denvernél próbálgattam a város leírásával, ami már kezd ezekből világos lenni.