• Roger6
    #61502
    "de ez már a kötözködés része " - hát pont ezért nem értem, mi a faszért kötöttél bele a sereg szóba.

    Race07 1.200 Ft, rF2 meg kurva sok (ez itt viszonyítás akar lenni, nehogy ebbe is beleköss, hogy hát az csak a fizetésed X%-a), ahogy Assetto Corsa is drága (ez is viszonyítás, ebbe se köss bele), stb. Ezért vannak sokan Race07-ben, mert ezt engedheti meg magának az ember. CS:GO is ezért népes társadalom, mert olcsón hozzá lehet jutni. Ezért mozgat meg több embert Race07, semmi másért.

    Azt írod, hogy hétről hétre 30-an játszanak rF2-vel, és az elég vékony. Hát azért azt hozzátenném, hogy a VCRC-ben amikor 10-en mentünk, sokkal színvonalasabb verseny volt, mint a VSR-nél a B szerveres favágókkal baszakodni (első versenyen oda osztottak be). Amikor már rajtnál kiforgatnak, nincs tiszta előzés, féktávon meglöknek, leszorítanak, vágnak, stb. A verseny minősége nekem mindig is előrébb való volt, mint hogy 90-en vegyünk részt rajta. Kinek a pap, kinek a papné.

    Amúgy ha már kötözködni akarsz. Leírom a sereg szó jelentését: "egy ország fegyveres erejének viszonylag nagyobb vagy legnagyobb része, egésze." - ha egy futamra 35-en jelentkeztek (ennyien neveztek pontosan, most néztem meg), és 30-an ott voltak versenyen, az már vajon belefér a "viszonylag nagyobb része" megfogalmazásba? Nekem bele. És itt értelmét is vesztette az írásod utolsó mondata számomra, ami viszont egyértelműen csak kötözködés, semmi más. Jó rosszmájú lettél, mióta utoljára beszéltünk...
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.28. 16:59:02