• b-type
    #61501
    30 ember nem kis szám szerintem, le a kalappal a SimCo előtt részemről, ez elég stabil csapat lehet, Lehet hogy izé, meg hozé...de végül is ha már rF akkor valóban a jobbat érdemesebb használni, ez teljesen pártatlan véleményem.
    Van annyira jó már, hogy megérdemelje, és persze ott vannak az újszerű élmények...de mégis rFactor-s környezetben.
    Azt nem tudom, hogy megérdemlik-e a pénzt, vagy warez legyen.....mert általában a legális szimek mellett szoktam állni, de én annyira nem értem ezt az rF2 üzleti modellt, hogy lehet inkább a szimes társaságot kell nézni, és letojni az rF2 pénzügyi részét,...max ha már tényleg helyre billen, és ezt az egyén döntse el, ne a liga szvsz, szóval hogy jó, ez már van annyira jó hogy kicsengetem...
    Én talán így indulnék, az alapfelfogásommal absz, szembemenve....viszont moccani kell, de én sem újítanám meg az online részét...ne halok bele csak bszná csőröm már bocsánat...nem kevés pénzt adtam érte, és ha a készítőknek nincs köze a szerverhez, akkor nincs online bérlés.
    Na mindegy, ezzel lehet vitatkozni, nem is védeném az álláspontom, mert nálam alap hogy szimet nem warezolunk, de valahogy itt más felé görbül a gerincem.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.28. 16:51:00