• Roger6
    #61497
    Ohh, drága Bosco!

    Nem tudtam, hogy a sereg szó rendelkezik olyan meghatározással, hogy hány főből áll, de alig várom, hogy elmagyarázd szegény halandó, pórnép mivoltomnak, hogy valójában hány főtől is számít egy szimulátoros liga seregnek - számodra -, mert nagyon ezen a szón lovagolsz, ami mondjuk számomra elárul valamit.

    Aztán ami a legnagyobb hiba az írásodban: nevezés. Ki a halált érdekel, hogy hányan neveznek, a harmadik versenyre a fél társaság eltűnik, szóval lófaszt nem ér a 90 nevezés. Simco-ban meg ÁLLANDÓAN ennyi ember van. Felépített egy játékos bázist, és képes megtartani. Mondom ezt úgy, hogy kb. 2 szezont nyomtam velük, és semmi érzelmi kötődésem nincs hozzájuk. nagyjából az első két futamon 4-szer forgattak ki az első körben, szóval elég pipa is voltam rájuk.

    Race07 és ATTC, VSR. Húha. Az oszt igen. 2 x 25 fő, A és B szerver, eredmények alapján rangsorolva - talán másfél éve lehetett. Első versenyen full 50 ember, mondom akurva, micsoda zúzás, itt aztán van élet! Második versenyen A szerveren 18 fő, B szerveren 10 fő. Szóval a nagyjából 70 nevezésből maradt 28 a második versenyre, és ez bizony még fogyott a továbbiakban.

    Bár jómagam letettem a kormányt már fél éve, azt azért tudom, hogy az állandóan 30 főt kiállítani képes liga tud valamit, és igen, az bizony seregnek számít nálam, mert ezt a létszámot megtartja, és nem csak papíron létezik, mint a ligák túlnyomó többségében.

    - Hány nevezőtök volt?
    - 80.
    - Ez igen! Gratulálok! És mennyien fejezték be a szezont?
    - 10-en.

    Na ilyen egy átlag liga, pl. a Race07-es ligák nagy része. Pont azért, mert ingyenes, és minden idióta, boldog-boldogtalan nevez rá, utána meg szarik az egészre.