Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #22
    Üdv megint,
    örülök hogy segítettem valakinek kissé értelmetlen szövegelésemmel;
    egyébként szerintem tényleg nincs anime belőle, az csak "extra" ami a játékban van, ebből lehetnek kivagdosva az AMV-k is (ezt a gallery menüben valahogy ki lehet keresni, ugyanúgy mint a missziós, és arkád végi képeket (emlékeim szerint ezeket is) is!!!,úgyhogy auto save-et kéretik bekapcsolni és neki a misszióknak ...
    /egyébként nekem ezek is brutál keménynek tűnnek, főleg egy kettő aminél combó 5ödik találat felett lehet először sebezni az ellent stb., de lehet új karaktereket kipróbálni, nameg gold-módos karakter is van itt-ott amit kilehet!!!,nem is beszélve a tuti képekről.../)

    Egyébként néhány +érdekes dolog a játékban:

    -karakter színe attól függ mekyik ütéssel választod ki (punch az alapszín...)

    -lehet szöveget és hangot is választani nekik csatára (hogy milyeneket lásd az optionsban valahol A, B, C variáációk mondatai...)
    (ezt úgy kell választani hogy valamelyik attack gombot nyomod folyamatosan miközben már VS felirat szalad, elvileg... remélem így is van)

    -a szinek mellett típusokat is lehet választani (Ex,Gold,Fekete EX) de ehhez kell a sok misszió teljesítése vagy valameddig el kell jutni survival módban ( auto-save persze itt sem árt) ekkor ugyanis külön gombok jelennek meg a választás menüben, amik valamelyik extra gombbal (taunt stb. lásd a config.exe ben leírtakat) világítanak és ekkor lehet a választás gombbal a megf. módot aktiválni: sp(tartsd míg dustot lenyomod)+dust(levegőbe fellövő támadás)--> gold mód; ex+sp(tartva, fontos a sorrend is)+space --> Ex Fekete, Ex-et értelemszerűen Ex+bármi, Sp-t is (de ennek szinte semmi értelme mert alig van változás...) (minden EX-nek van move-beli változása és kicsit erősebb, gold brutál erős, gyors + új tulajdonságok is vannak pl.: Sol regenerálódik, Slayer sebzéssel gyógyítja magát, örök tension is lehet stb.)

    -A karakter unlock-ról annyit hogy Kliff és Justice 24 ill 26 órai gamézés után (auto save!!) magától "unlock"-ol ha minden igaz... és Justice után 2 órával új kicsivel pörgősebb és icipici változtatással bővített új Guilty Gear mód is választható az opciókban

    -Ex módokról annyit hogy vagy 35 missziót kell leküzdeni, vagy le kell őket survival-ban győzni (akit legyőzöl fekete ex-ként, választható lesz ex-ként is) vagy 50 óra game után 2 óránként kapsz +1 Ex-et (survivalos sorrendben)

    -Sp mód: 80 misszió (szinte lehetetlen...)kinyírása, vagy guilty g mód után 2 óránként +1 et választhatsz gold-ként is (azaz sp is) (Auto save!!!)

    -Annyit még elárulok, hogy ha nyersz akkor a slash közben tartott Punch, Kick vagy Slash gombok más és más győzelmi pózt eredményeznek...(nem minden karakternél van).

    -Survival egyébként 999 szintig megy akkor már igen kemény gold Ex Fekete Ex karakterek jönnek sorjában...lehetetlen csak ha tudsz gold karakterrel menni ...(de sztem nem lehet )
    (Én simával Fekete Ex Axl ig jutottam el kb 360as szint asszem ... )

    Ja Ino - nak (és mindenkinek aki jáccik Ky-al (ill. Gold Ky-al)) azt üzenem van ám Gold Ky-nak titkos támadása is!! (Gold Ky: 214214K azaz lehátra kétszer+ Kick) (Ez a move nincs benne a menüben választható move-leírásban)(Van több is asszem csak én nem tudok róla sajna... (ezt is olvastam, remélem igaz is))

    Na csáó!