"Szép dolog elmerengni a múlton, de valahogy mégis megbuktak, hiába voltak piacvezetők, az MS pedig folyamatosan szárnyal. Valamit mégiscsak jobban tudnak..."
Az elöttem szólók asszem már szinte mindent elmondtak ezzel kapcsolatban. Én csak még annyit tennék hozzá, hogy mikor is ment csődbe a Commodore?
'93 - '94 környékén!!!! Vagy is miközben neki volt egy szupi, grafikus felülettel rendelkező, multitaszkos, arrexes-nagyon cool script nyelv, userfriendly gépe+oprendszere -ez lenne az Amiga, akkor az MS W95 megjelenéséig még kb 2 év volt hátra -a W3.1 -et szerintem nem igazán kell figyelembe venni!!!!!
Szal nem biztos, hogy az Amiga bukásáért az M$ ármánykodását meg a szuper M$ termékeket kell felelőssé tenni. Sokkal inkább a Commodore bénaságát.
Szóval, van egy olyan érzésem, hogy a M$ sikerének mindenhez van köze, többek mellett az emberi hülyeséghez, a kapzsizsághoz, a versenytársak balfaszságához és a hozzá nem értéshez. Egy dologhoz viszont csak nagyon kicsit és ez a minőség.
Hát nagyon szép, hogy 2004 végére naggyából tartjuk azt a szinvonalat, ahol a világ már '94-ben volt. De kérdezem én akkor most ennek örülnöm kéne?