áz!
  • Dodo55
    #110
    A kiló az ezer és nem száz! Ezért is kiló az ezer gramm.
    Én is írhatnék sok ilyesmit, de most fáradt vagyok, ezért csak annyit írok, amennyi eszembe jut.
    Nekem a testvérem(1,5 évvel fiatalabb nálam, lány, nem felnőtt, de a láma tettei néha felérnek egy felnőtt ember lámaságaival) szokott nagy lámaságokat csinálni a gépén. Például amikor a windows rinyál neki a kevés helyért, akkor mondom neki, hogy töröljön le valamilyen progit, ami nem kell. Erre elkezdi programok nevét kérdezgetni, majd én mondom neki, hogy mit törölhet, és mit nem. Aztán azt mondja, hogy letörölte amiket mondtam, de nem lett kevesebb a szabad hely. Odamenygek a gépéhez, majd a sejtésem beigazolódik: a lomtár tele van az általam letörölhetőnek mondott progik parancsikonjával
    Egszer, amikor én a gépemtől 5 méterre voltam, és 10 perce hozzá sem értem a gépemhez, hirtelem rámordít: mi a f*szt csináltál, hogy nem megy a net???!!! Én mondom: semmit. Ő mondja: de akkoris csináltál valamit! Odamegyek a gépemhez, és látom, hogy megszakadt a hálózati kapcsolat a két gép között. Majd odamegyek, és látom, hogy a hálózati kábel nincs bedugva a gépébe, hanem az asztala alatt van.
    Aztán szépen elmagaráztam neki, hogy legközelebb amikor elmegy hirtelen a net, nézze meg, hogy nem rántotta ki véletlenül a hálózati kábelt, mielőtt engem vádolna azzal, hogy beidőzítettem valamit, ami hirtelen megszakítja nála az internetet.

    Egyelőre ennyi, majd holnap folytatom.