1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Hunnenkoenig
    Kerem a moderatorokat, büntetöpontokat ne csak ragalmazasra osztogatni anelkül, hogy megvizsgalnak az esetet.

Angelus kollega Lost topikban a #8732 hozzaszolasaban a következö olvashato:

"Hunnenkönig ne aggódj olvastam alul a kíirásodat, de attól még utolsó paraszt vagy"

En hozza se szoltam, csak leirtam valamiröl a velemenyemet:

"Jack nem halhat meg, mivel a spoilerfix.com szerint hivatalos forrasbol a szezont a szerelemre es a kalandra tuningoltak es több romantikus kapcsolat is ki fog alakulni.

Ott eleg konkretan le is van irva, hogy Jack es a szöke csajszi fog összejönni."

Szerintem az elsö mondatban semmi szpoiler nincs. Az hogy egy sorozatot a romantikara tuningolnak, barhol olvashato. Nem arul el semmit az egyes reszekröl.

A hozzaszolasban benne van a spoiler szo, tehat barki aki figyelmesen olvas sejtheti hogy mi jön.

En erre le leszek parasztozva, de ha en vedem a nezeteimet a spoilerezesröl, akkor en mocskolodom es 3 büntipontot kapok.

Köszönöm, hogy a moderatorok ilyen behatoan tanulmanyozzak a dolgokat.

Vagy kerem a büntetes törleset, vagy angelus kapjon 3 büntetöpontot szemelyeskedesert!

A büntetest Punker adta!