• [HUN]Stanlee
    #21
    Meg nem lattam ezt a rabomobilt, de ha igen, beleulok, mert enram is az var majd. :-) Egyebkent a nemeteknek meg nem a letoltokkel van bajuk, hanem azokkal, akik nagy mennyisegben masolnak dvd-t, es azt penzert eladjak. (ez szerepelt a cikkben, es tenyleg igy van) nemcsak filmeket, hanem termeszetesen a programokat is.

    En nem vagyok egy angyal, de ne higyjetek, hogy a nemetek is azok. Mindenki masol amit csak tud, mert mindenhonnan csak ezt latja az ember. Ha egy dvd iro csak 80€ es max 50c egy dvd, ne varja senki, hogy nem masolom le a filmet, ha tetszik. Ha igazan jo, megveszem eredetin, ha szar, meg az 50c-t is sajnalnam ra.
    A nagy buntetesek: az ujsagok televoltak egy hirrel, hogy elkaptak egy nemet muksot, mert 6000 zeneszamot osztott meg Kazaan. Birosag, meg a fejet akartak, rosszabnak volt titulalva mint egy gyilkos, es megbuntettek 8000€-ra: a mukso azonnal beleegyezett, es leperkalta a penzt. Nem vonult bortonbe.

    A nemet letoltoket vedo aktivistak meg majd elerik celjaikat es akar az utcara is kimennek tunteni az emberek, nem ugy mint Mo-n. (bocs a hosszu hozzaszolasert)