• [HUN]Stanlee
    Sziasztok!

Ha mar olyan sok szo esett a nemetekrol, en is megirom a velemenyem:-) Pilanatnyilag Nemetorszagban vagyok. Itt az arak meglehetosen alacsonyak. A magyar arakkal szerintem ott vany a problema, hogy az internetert csak az internet szolgaltatodnak fizetsz. Itt, kell hogy legyen telefonvonalad, es akulon fizetsz penzt a Deutsche Telekom-nak, hogy a vezetek bemegy a hazadba, es lehet majd rajta internetezni, es majd kulon fizetsz a szolgaltatodnak, hogy legyen neted. Igy az arak kb azonos sziten vannak, kulonbseg csak a szolgaltatas szinvonalaban van, es abban, hogy milyen korlatok vannak az elofizetesben.
    A masik nagy problema ott van otthon, hogy nincs megfelelo infrastruktura kialakitva, es ezt igen nehez lekuzdeni. Mig itt a legkisebb tanyan is evek ota ISDN-t lehet hasznalni, mar reg megunt technologia volt, amikor otthon sokan a vezetekes telefonjukat, ami analog volt, sokeves varakozas utan megkaptak. Tehat itt tudnak fejleszteni, mig otthon nem akarnak, mert amig csak lehet lehuznak minden bort a neprol, es majd utana adnak valamit, hogy a szankat befogjak, hogy ne man, fejlesztunk. Senkinek nem erdeke, hogy fejlesszen, igy tobb penz lesz hoszabb ido alatt a beveteluk. Ezen nem tudom hogyan lehetne valtoztatni. Sehogy:-)