• DW
    #7
    Nem azért, de honnan tudják, hogy mennyit értékesítettek és hogy azon mennyit kerestek?! Valaki megszámolta?! Ugyanmár kéremszépen...a kiedók is csak azért vesztenek mindig többet, mert emelik az árakat, márpedig így ne várják, hogy bárki is megvesz holmi silány minőségű (legyen szó tartalomról, vagy a gyártásról) szart. Ezerszer leírtam, hogy 1 számért nem fogok egy egész CD-t megvenni, mert csak a veszélyes hulladék lesz több a szobámban, gyakorlati élvezet meg nagy 0.
    A kiadók csak sírjanak. Nem hiszem, hogy nagy sajnálatra szorulnak. Tipikusan az a hozzáállás, hogy ha van valamennyi, akkor az nem elég, még többet akarunk. Így is szénné keresik magukat...majd ha ők is magyar átlagfizetésből élnek, akkor majd talán sajnálom őket, addig meg pofa be.

    NEXUS6: nem baki...hanem ezzel azt akarja mondani, hogy bár 4%-al több az eladott másolt zenei CD az idén, de a növekedés kevesebb, mint az ezt megelőző években. Kicsit tényleg értelmetlenül van leírva, dehát az idő mindent megold:) -vagy nem:P