codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • PAtr0n
    Tud vki. botokat ehhez a cs-hez? Egyik haver mondta, hogy vannak hozzá, de nagyon buták. Szerintem csak nem állította be konzolban az erősségüket, biztos 0-án volt a dificulty. Az 1.5-höz tényleg szar botok voltak, mondjuk fel lehetett húzni a bot-configban őket eléggé hardcore-rá (haverral feltuningoltuk őket max.-ra, hát mit mondjak.....nem sok frag-ünk volt:) Az 1.6-ban már elég okosak voltak (és végre valahára nem csaltak annyit) ott max. skill-en nyomtam őket.
    Vélemények (szerintem) (kérlek ne szidjatok ezek miatt, csak leírom a tapasztalataimat): Szerintetek melyik cs jobb?
    Szerintem a réginek valamivel jobb volt a hangulata, bár ehhez az újhoz valószínű csak hozzá kell szokni. A graf. egyértelmű. Ami az újban nem tetszik: a fegyverek hosszában össze vannak nyomva + egy jópárnak elb*szták a hangját (pl. m4a1), bár az AK47 hangja kifejezetten tetszik. Észre lehet venni, hogy változtattak egy két fegyver "rate of fire"-jén (szórásán)is (pl. ESC90 sokkal pontosabb lett meg mintha az autoshotgun picit gyorsabban tüzelne. A villanógránát effekt nagyon fain, amit a füstről már nem lehet elmondani (eléggé átlátható, ha már egy picit is belemegy az ember)
    Példát vehettek volna a készítők a Call of Duty-s füstről ami tényleg egy átláthatatlan sűrű füst. (még az 1.6-os füst is jobb volt ennél) (megint felhívnám a figyelmet, hogy nem fikázok csak tapasztalatokat írok le) A rongybaba effektus nagyon bejön, nemhiába láthatunk egyre viccesebb képeket a megpusztult ct-k-ről és terrorokról, kira pózokban. Ami még nagyon jó az a headshot hangja! Szinte elborzaszt amikor hallom, hogy a szegény ellen agya pukkan egyet, és egy darab zsákként esik össze. Összességében nagyon tetszik a játék, bár vannak hibái. A réginek is voltak, de minden játéknak vannak. Ez egy kicsit más hangulatú, de azért még mindig CS!
    Más:
    Hivatalos Nuke, Inferno, Assault, Train mapok vannak már?
    Jó lenne már nyomni rajtuk, meg persze érdekel hogy néznek ki.
    Mégegyszer bocs ha vkiben ellenséges érzéseket váltottak ki a vélemények, ez csak az én véleményem, de a játékot (mivel már 2 éve cs-zek) imádom!