codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Pontosan erről van szó.
    Én elég közeli kapcsolatban vagyok itt a német razorzone klánnal, és velük már rengeteg féle fajta dolgot kipróbáltunk erre.
    Eredmény: Public szerverek 99%-ára az alapbeállítás a jó. Szimplán azért, mert ha átirogatod, semmi előnyt nem jelent, tehát felesleges a szarakodás vele.
    Ennek ellenére én is 90/90/20k-val játszok, mert valahogy ez tűnik nekem jónak. DE! Rengeteg olyan eset van, hogy beleüritem egy-egy lövéssel a tárat m4a1-ből, és után a konzol azt irja hogy 30 damage in 1 hit... szal a CS:S motor mondjon le.
    A megoldás szerintünk az, hogy a szervereket, ÉS a klienseket kellene együttesen beállítani, tehát összelőni. Akkor lenne értelme a ratek állígatásának. Jelenleg a helyzet az, hogy kb minden egyes public szerverre külön ratekat kellene próbálgatni, és állítani, ahhoz, hogy minimálisra redukáljuk a fentebb emlitett gondot.
    A pr0-k a klánból egyébként úgy nyomják, hogy egy scripttel kapcsolgatnak párféle rate beállítás között, amelyet minden szerveren előbb spectatorból tesztelgetnek. Röpködnek egyet, és már abból is szépen látszik, hogy akadgat e forgalmas helyen vagy sem. Aztán jön a lőteszt, és attól kezdve azzal a beállítással játszanak az adott szerveren ami bevált. HA van ilyen...