codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • [NST]Cifu
    Megnéztem. Csalódtam.

1.: Az első szerveren neve ellére Dust ment, bár végülis mindegy. A szerveren csak 40 játékos tud játszani (20-20 a két oldalon), a többi csak spectatorba mehet. Ezért tényleg érdemes 64-es szervert indítani...
    2.: A második szerverre még be is fértem, de érdekes dolgokat tapasztaltam. Lövöm az ipsét gugolva, MP5-el, belemegy az egész tár, de legalábis látható eredménye (pl. vér a falon) nincs. Ugyanez lejátszódott fordítva is, szóval rám lőtt egy srác kb. 10 méterről AK-val egy egész tárat, de 100/100-ban maradtam. Magyarán szólva lagos az egész...
    3.: Megy a belső Voice! Ezt nyugodtan letilthatták volna, felesleges ennyi játékosra, főleg, hogy ránézésre vagy tucatnyi országból voltak ott.
    4.: Ezeken mapokon nincs értelme ennyi játékosnak. Az Office-on hátul olyan rush-t csináltak a tenorok (vagy 10 rusholt folyamatos ott), amilyet akartak, (igaz épp emiatt kitűnően használhatóak a flashbang és HE gránátok).