codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Maszlag
    sziasztok ,ne hari eddigi láma kérdéseimre illetve lustaságomra ,hogy viszza olvassak és értelmezzem a választ -csak 10 ora melo után az embernek már csak jáccani van kedve.mind 1 ez az én problémám , lényeg hogy most olvastam az 1ö értelmes megoldásokat -de kérdés van e hasonlo megoldás arra az esetre hogy mivel nekem csak sima sourcom vana abbol is luciferes typ de minden crcak és cucc fenn van megyi s mint állat szal tök jo , hogy ti léteztek :) -de lehet -e? (itt jön a lámaságom csucspontja) ,hogy a prodigyn a textura hibáim kiküszöbljem - a 8as updateem a bit-emp-ind-css_upd8-UNSTABLE szal ez nem vami jo ,akkor lehetne -e hogyadtok arra 1 linket hogy leszedjem a jot ami -lehetöleg ne legyen több giga mert most mire lejönne -a jo megoldáokat igérö hl2 -én addigra megöszülok-szal kéne 1 jo 8as update -és felöl lehet e csak simán iratnia mostani 8asomat? enniy -köszönöm türelmeteket -Promi elismerésem jol jáccol -no meg mindenkinek respect aki a harcos élet elméleti tanulmányzoja.