codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Tegnap botokkal nyomtam 6-6 ellen.3-as nehézségen.És összekelett szednem
    magam mert jól lőttek a botok.A 6-ból lekelett lőnöm 2-t minimum hogy 60-70% esélyük legyen a nyerésre.Ami azt mutatja hogy a társ botokra lehetett számítani.És nagyon örültem amikor láttam hogy mindig a bomba letevésre hajtanak és nem is rosszúl.Dust ment a legrosszabbúl terroristaként.
    9-9 lett az állás.(ez a map nekem a legnehezebb).Ja és megfigyeltem hogy a botok nagyon figyelnek a lépésekre(futásra),de ha gugolva mész akkor meglehet lepni őket.És csak az alap 8 pályán nyomják jól.Ami jól megy map, ott azért elett gyepálva a computer(15-5re).Megfigyeltem még hogy kispisztolyal nem tudnak bánni ha egyedűl lennék, 6 ellen kis pisztolyal akkor is nyernék,borzasztó rosszúl kezelik a pisztolyt majd nézétek meg.Meg amúgy valakimég nem nyomta botok ellen szerintem probálja ki sok érdekes dolgot csinálnak(egészen másképpen viselkednek mint az UT-ban vagy a Quake-ben).Mintha féltenék az életüket(bár ez elég hülyén hangzik).Ja és amilyen verzióval én nyomom ott ha berakok csak egy botot, már akkor megfigyelhető egy kis akadozás nem mindig néha.És biztos nem a gépem a gyenge.Másnál is van ilyen akadozás?