codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Na nézegettem a csinált pályákat és a botok viselkedését.Na elöszöris ezek a csinált nagyon béta pályáktól ne várj semmi komolyat.Amit te leszettél megamap meg stb csomagokat azokba olyan ocska pályák vannak,rossz a grafik,és sok a bug,és egy kicsit ötletelenek.na én nem szemetelem a gépemet egyelőre ilyen megapackokkal.inkább töltsd le egyenként ami érdekel kép alapján.Amikor nézegettem a botok viselkedését a cs_ és de_ tipusú pályákon akkor a következőt tapasztaltam.Némelyik pályán igen nekem is volt olyan hogy a botok egy helyben maradtak.Léteztek a botok, mert rámlőttek ha odamentem,csak nem mozogtak.Ezek a pályák elég ocskák voltak de ha neked akkor is kell akkor a javaslatom hogy várd meg még abból a pályából egy Újabb verziót kiadnak.A botok inteligenciájuk meg egyszerűen gáz.Lőni mondjuk jól tudnak,de olyanok mint a szódás ló, csak előre lát.A háta mögé soha nem pillant még akkor sem a szép lassan hátba lövöm.
na figyi ha pályákat akarsz feltenni akkor ezek ütnek még valamilyen szintet(de ezek is bugosak):CS_mansion,cs_swamp2,cs_militia_beta4,de_rats.
És akkó most mondok egy jóóóó pályát ugy is mondhatnám hogy office2 de az eredeti neve:cs_twilight itt a botok kivitték a tuszokat egyszersem akattak el és nem volt bugos.DE sajnos ez a pálya sem tökéletes de messze a legjobb.Egyetlen hiba néhány tárgynak az árnyéka elég érdekes.Én csak ezt a hibát véltem felfedezni.Meg talán egy kicsit kicsi.De ezt a pályát mindenkinek ajánlom.Persze nem jobb mint az alap nyolc.