codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jamirofan89
    Ha téged csak felhúz a játék és nem leled benne örömöd akkor mást kell keresned.Értelmetlen stresszelni ezért.

A szerencse forgandó.Ezt jól jegyezd meg!

Nálam is sok poénos dolog előfordult már.Múltkor játszottam egy magyar pubon ahol akkor épp csak Steamesek voltak.(velem együtt)
    Voltak olyanok akik azért tudtak játszani és nem botként mozogtak.

Játék közben magamban már megjegyeztem,hogy nevetséges mit nem kap egyik sem...
    Utána egy noob totyog felém,de észre nem vett volna amint egy doboz tetején kempelek.Desert,célkereszt már a fején.3-4 méterre volt és lőttem...

Nem mellkast találtam el,nem is lábat.Semmit.Nem szikrázott a kobakja se,nem laggolt se ő se én.
    -Pedig ilyen helyzetekben nem szoktam hibázni és tudod nekem minimum 200fps-el fut a gém lebutítva és saját szájízemre 'hangolva'-
    Akkor tudatosult bennem,hogy nem én vagyok béna hanem ismét a hitbox villogtatta meg a képességeit.
    Mit csinálok ilyenkor? Szvsz kilépek és keresek másik szervert.A noob meg hadd higyje azt,hogy ilyen láma vagyok.Neked is ezt kell tenned ilyenkor és nem óvódás módján viselkedni!
    Francnak kell idegeskedni.Nem érsz el vele semmit.

Inkább csatlakozz mini-game,fun,mountain climb vagy bhop szeróra