codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SzocsA
    ez a csééééééééé leszed valami szart amitől kevesebb ideig vakul, stb!
    ez mi ha nem csalás? előnyhöz jut, ettől jobb a játék meg az a sok köcsökg aki feljön aimozni meg Whzik mitől jöbb így a játék? így mi értelme van játszani?
    mert ők a prok...

ha meg jól játszok kapom a bant mert csalok mert WHzok, fejbelövöm az admint, kibannol!
    külföldi szervereken jobban aja simán fejes mikor fejére húzom a célkeresztet.
    csak itthon az olyan embereket nem lehet belőni mint a salalala ki se néz már fejbelő! és a .:HD:. aki nem vakul!
    de külföldi szeron nem bírt lelőni 10 szer találkoztam vele és csak egyszer lőtt fejbe mikor flasht akartam dobni! érted? simán fejbelöttem a kis köcsögöt! egyből beadta nem szarozott a szerver!

az olyan emberketet akikenk kisseb a KDR jük őket simán beadja pedig ugyanúgy mozognak.

Bre bemész két flashel az egyiket nekidobod a doboznak a másikat a kocsi elé 2 CT áll ott az az ember vakuk meg aki előtt áll a másik CT ő pedig nem vakul meg még csak el sem fordul érted ez a szánalom!

nem az aki megpróbál tisztességesen játszani! mégis miért lesznek annyian csalók mert megunják hogy nemv akulnak hogy kamu hiteket kapnak!

HA MAJD LESZ OLYAN GÉPEM AMIVEL FIX 300 FPSEM LESZ FULL BEÁLLÍTÁSOK MELLETT ÉS HA AKKRO SEM ADJA AKKOR ÉN VAGYOK A BÉNA, AKKOR MAJD ELÉSMEREM HOGY JOBBAK DE ADDIG CSAK KAMUGECIK