codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SzocsA
    szerintem ebben a játékban valami nagy probléma van!
    nem is látom az embert de ő fejbe lő! ez micsoda? vissza mozdulok a fedezék mögé akkor kapok hitet amikor már elbújtam és nem látom az ellenséget!
    ennyire szarul mozog ez a kurva hitbox hogy az már meseszép!
    az 1.6 meg nem is említsem hát az aztán kész!

ja és ugyanolyan távolságról desertel fejbe lövöm 79 in 1 és ő is desertel fejbe lő ugyanolyan távolságról 104 in 1 úgy hogy sisak van rajtam

és a vakulás, hosszún jönnek a tk nem megyek le gödörbe, látom bejött, fal sarkánál állok szembe a falnak dobok egyet é mégegyet középre a földre a kockarakással egyvonalban. amitn elvillant kinézek, a T jön velem szembe ott volt a kockarakás előtt és fejbelő, el sem fordult és nem is a doboz mgött volt megkapta mind a két flashemet és semmi!
    rövidre ledobon a flasht a lépcső melletti lyukba én közben a kockarakás mögött vagyok és vakulok 1-2 másodpercre ez megint mi beesik a lyukba úgy hogy nem látom és bevakít?????

a COD 4 ben nincs ilyen gond a vakítóval ott mindenki vakul! és ráadásul le is lassul