codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SzocsA
    mostanában CSS zek, cod is volt régebben!

de ha az átjátszót nem 3 kmre rakták volna!

eddig jó volt most csinálja ezt! meg máskor is mikro frissítettem a winfost
    húzom a procit! lehet semmi köze sincs hozzá de mikor emeltem legutóbb akkor is szar volt!
    és a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások menüpontnál a QoS RSVPt nem tudom elindítani vagyis elindul aztán kilépek és kikapcsolja magat visszalépek látom nincs elindítva!
    ezért vagyok passzívba is torrentnél!

aztán 132 kb/s a feltöltésem nem lehet ez a gond? 16 kb/s

azt csinálja net_grap 3 nál van az in meg out az in mindig lemegy 13ról 1 re szép lassan közben megáll minden mármint a képen az emberek a hang az jön de szaggatottan amikor beszélnek az eberek más semmi!
    speedtestel nézem 5 ms es pingem van a sebesség is megvan de állandóan felugrál a pingem 100 ra és fölé! most egyre gyakrabban eddig csak 2-3 körönként volt ilyen volt hogy nem is csinálta ezt!

nekem és rajtam kívűl még 5-7 embernek volt legelőször nete a faluban most 16-20 embernek van! ez a gond! másik este mindig tökéletes a pingem 22 ms alatt van 30 fölé nem megy mert a sok emberke kikapcsolta a gépét nem netezik! de mostanában már este se jó!
    nics valami program vagy valami amivel beszabályozom vagy akármi!

este tudnék játszani 10 óra után de olyankor már mindenki alszik reggel is jó de akkor senki sincs nappal meg szar!!!!