codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
SzocsA #68428 szar ez az egész látom azt aki kurva jól játszik! kibannolja az admin!
1 körben kinyírok 7 embert már gyanús! felét hátba lőttem
megyek be bre első kő 2 kő mögül kilövöm az embereket megyek tovább lassan közben nézem a nagy dobozt hogy nincs e mögötte nézem a lerakót hogy nincs e ott is ct a kapu felé fordulok majd lassan a kocsi felé ott is fejbe lövöm az ellent majd megnézem a dobozt is !
erre mondják WH
ctként megyek ct kezdő felé látom hogy jön a t bről jön egy középen bemegyek kezdőre a doboz mögé kilövöm a középsőt, láttam hogy jött le egy T a kibaszott Bről hát elmegyek balra a dobozhoz megnézem nins e az Bnél a fakapunál és az ablakban, ha a pálmafánál sincs a köveknél akkor hol lehet mint a dobozok mellet kilövöm és megy a WHzás!
erről a fasz szerveről BISCUI- ről kibaszott az admin mert kinyírtam őt is párszor! végleg! a semmiért!
namost a Bad boys szerveren 1es kdrem van! az túl nehéz! Ez túl könnyű! ezen volt 4es 5ös is összességében 3as
látom aki bent volt a top 10 ben azok mind bant kaptak!
DE BEZZEG MIKOR EGYIK GYEREK AIMOZOTT 10 KÖRÖN KERESZTŰL 2 ADMIN MELLETT, AZ Ő JÓ VOLT UGYE!
votebannolni nem lehet ha fönt van admin! ők meg fasz se csináltak!
ja és mindig én vagyok a szarabb csapatban és mindig én állok át a gyengébbikbe nem átdob, átállok!
másik dolog meg azt nem értem soha meg hogy hogy tudnak úgy kilőni hogy nem látom őket! csak a könyökét látom és kapom a fejest és tisztán!