codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    nekem a 15" bőven elég... esetleg egy szélesvásznút elfogadnék, nemtom mekkora kell hogy legyen, hogy a magassága megmaradjon, csak 5:4 helyett 16:10 legyen ^^ szal szélesebb...

egyébként sztem is hülység ez a minél nagyobb annál jobb... én kb 1,5 méterről nézem, szal fölösleges lenne egy nagy... nem tudnám átlátni ... nem azt mondom hogy rossz lenne, hanem fölösleges... arról nem beszélve hogy nagy monitor mellé nagy felbontás kell, nagy felbontáshoz nagy gép ... kivéve ha jó a skálázás, de nem nagyon láttam még olyan monitort... és ez a legnagyobb bajom :S szal 720p-s filmet ilyen 1440*900 meg hasonló arányú monitoron nézni... az upscale torzít... a FullHDs monitor meg... egyrészt a filmek mérete már túl nagy, másrészt a játékok kicsit lassan mennének már rajta...

egy 1680*1050-es monitorra gondoltam, majd kiszámolom mekkora méretben, ami fasza éles képet csinál 1280*720ban is x) és akkor boldog lennék :D