codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    NA ezt is bírom....
    Kapásból megjegyezném hogy tört seró = sokkal nagyobb az esélye hogy csalókba akadsz.
    2. Nem tudom de manapság azt vettem észre hoyg a konfigolás az összes önjelölt 10-en éves konfigosnál és garázs hostingoknál annyit tesz hogy agyba főbb felraknak mindent egybe és az már nagy tudást jelent XD. A vicc hogy legtöbbször még csak nem is friss az adott mod (pl ev nél látok 1.5-öt is amikor sokkal gyorsabb és megbízhatóbb a 2.xxxx, vagy metamodból a régi 1.4, sourcemod viszonylag új felfedezett ezen a területen itt már az 1.2 azért jó, zbloknál szerncséjük hogy frissíti magát kivéva ha 4 től alacsonyabb verziószámút telepítenek, mani admin meg.....).

Hasonló a helyzet war konfigoknál is ott még rosszabb a helyzet mert ott tényleg csak a legszükségesebbek kellenének meg egy rendes cpl/cal/esl/ed/cevo server config. Meg a legtöbbször a nagy kavarodásban azt se tudják mit csináljanak (pl legutóbb voltunk olyan serón ahol folyamatosan basztattot a zblock redyup mert nem kapcsolták ki...egész mecs alatt).

NA szóval ha máskor a konfigolásról beszél valaki akkor az ott kezdődik hogy BORG és SG,illetve ki merem jelentani magamról is és a szerverünkről (WAR/PUBLIC) is hogy valami (miután 1 évet intenzíven foglalkoztam a témával, és miután képes vagyok 1-2 ksiebb scriptet is írni vagy javítani ha hibás valami).