codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • PunkZoli
    nincs szükség támogatásra, mert tf2 és dod is egyszerre frissül, ha motor frissítés van ugye... lehet így működik a vac frissítés is, ott meg nyilván nem kap szupportot a korábbi verzió.

meg volt szó ugye valami új csé modról is, ami nem áprilisban volt, és bár nem tudom mennyire megerősített, de szerintem mindenképpen van valóságalapja

mellesleg jegyzem meg, hogy én még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy egy multis játék kerüljön akár 20ezer forintba, de az ingyen hétvégékkel ugye megbizonyosodik az ember, hogy kell az neki... így ha befagyasztanák az árakat(újra megjegyzem a multiplayeres játékokét), kevesebb csaló lenne, ill nagyobb profit, motiváció a további szupportokra

ebből következik, hogy feleslegesnek tartanám, érezném a valve helyében a 2000 forintos tf2 frissítéseire pazarolni az időt, ill. a csé szintén olcsó árát, meg, hogy a legnépszerübb játékuk elhanyagolását, amit a játékosok több mint fele megvesz mégegyszer, mert kényelmesebb a W-t és a csítet nyomni.

balfasz amcsik