codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Nah, te inkább maradj csöndbe...
Mikor az itteniektől kértés segÍteséget a configoláshoz, utánna meg lehúztál itt mindenkit....MOndjuk ez mástéma...
Az is más, hogy g.cire nemtudod kezelni az embereket..
Az meg a másik...
Nemonnd már, hogy én vagyok a low, mikor fejbeküldöm a csávód desivel, és 1 hit 80 at kap kb 30 méterről...Senki se tudja belőni, mindenki ugat, hogy tegye már ki valaki azt semmi, közben mindenki csak néz, hogy miket lő...Pfff....Legalább az admin melókat lássátok el normálisan....Ne ezt banoljátok aki anyázik, meg elküld akárkit akárhova, hanem azt aki orrba-szájba csal....
Attól, hogy 5 percre kibanolod attól még visszajön, és ugat tovább...PL én....De ez érthető, mikor semmit se ad a szerver néha..Néha meg olyanokat ad, hogy én se hiszem el....De ez ritkaság.....
Na mind1....
És ha szarik a véleményemre akkor mi van?Mi az, hogy nem csinálok?: O
Kapnám csesszemegvalahol az esélyt, akkorcsinálnék..Láma-.-"
Na mind1.....LÉnyeg, netudod kezelni az embereket...Egyből mindenlkiez olyan hangon szólsz, mintha közellenség lenne..De leszarom, tedolgod, csak közbe a lényegre is figyelj....
Te is csak oltogatsz, és semmi mást nem csinálsz igazából...
Most, itt van szerintem 1-2 ember, aki ugyen úgy szarik rád mint te rám, vagy én rád, vagy egyszerre kettőnkre...fene tudjamár...Plazok, akik segÍtettek neked, aztán jól lehúztad őket.
De min1, tényleg..Tetudod....
Csinálj amit akarsz, szarj le nagyÍvbőll..Akk majd én is téged ..háháhá...
Na csá, enyni voltam mára ...