codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
SzocsA #67120 amúgy ez a parancs nem is létezik!
meg elég érdekes bugos ez az egész CSS bementem rövidre kapom a gránátot megyek a doboz mögé bent voltam a falnál fejbe lőttek de a rózsaszínű vonal az még a doboz sarkán ment át!
akkor hogy van?
meg olyan is van hogy a célkereszt kilométerekkel arréb van de fejbelővi egyből és nem csak 1et makkol így el! meg a csippánál is ott is csak 2 méterre mellette van a célkereszt de fejbelővi!
mágnes van az emberek fejébe hogy így vonzák a golyókat?
meg ctben röviden jönnek a tk nem látom a gyereket de fejbelő!
a másik meg az hogy csak akármelyik saroknál van én a kezét látom csak a kezét vagy a könyökét de kapom a hedit hogy láthatja a fejemet ?
ha átlövőm picit a fal sarkát épphogy átmegy rajta a golyó m4ból 25 in 1 fejre ő meg középen tkezdőnél ct áll én a doboznál vagyok középen átlővi a dobozt m4el van helmetem is és 75 adott neki
általában 85 -87- 84 körűl sebez az m4 helmeten át közelről!
pl ha én hosszún vagyok tbe gödörben lerakón álló ctket lövöm fejbe 72 ad fejre!
a dessert is csak 96ot 92 őt ad be gondolom sisakon keresztül!
B sötétból fejbe lövöm a kö mögött álló gyereket dessertel 93 igen!
mindegy akinek jó a statja az mind ezt csinálja hogy futás közben lövöldözi a fejeseket és nem hord el a fegyója egy cseppet sem!
én nem értem hogy miért nem tudtak csinálni egy olyan programot vagy akármit hogy ezeket a csalásokat kiszűrjék???? hány éve is van CS? és CSS?
és még mindig tiszta bug a játék! fasza!