codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hááát most elvileg 20/3as van chello nálunk. Én meg vagyok elégedve vele, bár mostanában leszakadozott párszor, meg régebben is előfordult... de ha nagyon baszaxik akkor csak fel kell hívni őket és finoman megkérdezni mi is a gond... aztán mondják hogy semmi és 2 perc múlva megjavul ^^ de szerencsére nem sűrűn van ilyen gond... úgyhogy megbízható szerintem.
garantált sávszél nemtom mennyi a mienknél. SpeedTest.net szerint megvan a 20/3 (letöltés kicsit alatta, feltöltés meg fölötte). Ha FTPről töltök akkor mondjuk 1MB/sec fölé ritkán megy (gondolom terhelt az adott szerver)... torrentet lassúnak találom mostanában, lehet tényleg limitálják >.< vagy csak seeder nincs elég ^^ ellenben torrenten láttam már 2MByte/secet is letöltésnél, szal szerintem a max is megvan...
jah meg mi itt elvileg a vonal végén vagyunk, vagy valami hasonló szutyok és ezért szoktak gondok lenni (de mint mondtam nem sűrűn).
szal jó vétel ^^ konkurenciánál biztos jobb ha nincs Digi :D Digiről meg nem tudok... túl szép az a 10/10 meg hasonlók, annyiért amennyiért adják :\