codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SzocsA
    az mitől van hogy 2 hétíg normális a pingem 30-40 között mozog éjjel 8 óra után lemegy 20alá!
    most meg 4 nap óta olyan hogy 2 percenként felmegy 200ra 400ra kifagy a kép megáll aztán pár lagg és 5 méterrel hátrébb vagyok!
    minden 2. körben ezt csinálja!

eddig jó volt! mikronetem van kicseréltem a hálókártyát TP-linkre eddig volt 3 vonal a jelerőssége most kettő és nem ugrik át!

szoltam a szolgáltatónak! mert eddig 4 vonal volt a jelerőssége jó néha kiválló
    amikor volt a z a nagy vihar áramszüntet stb akkor nem volt kapcsolat jó mondtam holnap jó lesz !aludtam egyet felkelek bekapcsolom és 2 vonal a jelerőssége rossz a kapcsolat!
    ugyan ezt csinálta játék alatt! betelefonálok! azt mondják hogy nincs probléma!
    a jelerősség meg ha nem csökken a sebesség nincs probléma!

tudom hogy mikronet hogy az szar de eddig fasza volt ha szakadt az eső vagy volt köd lehetett játszani és nem laggolt!
    most meg ha esik sokat eső tök szar!

azt mondták ha a fejre rászar a madár ahhoz hogy blokkolja a jelet mikrohullámu kakinak kéne lennie!
    de az lehet hogy elfordult az antennám!
    kiszállás 12000 ft azám!