codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
sztem a konzolt csak hivatalos eseményeken kéne betiltani, de egy pubon/waron/baráti lan partin teljesen legális sztem. elvégre mindenki előhívhatja a konzolt és bepötyöghet bármit. versenyeken meg akinél konzol képet látnak tiltanák, ennyi lenne a történet. én egyedül sensitvyt állítom. ja meg a célkereszt méretét kisebbre.
de ennyi erővel a skineket is tiltani lehetne, mert mondjuk egy kisebb kalashnikov modellel többet lát a képernyőn. meg mindenki egy felbontásba játszon, mert kisebb felbontásban nehezebb látni a távolabbi dolgokat. stb...stb...
amúgy volt arról szó, hogy jobbra felfele húz. mivel a CSS balkezes ez nem lehet az oka?
mivel eredetileg balkezes a golyó útja valahogy így halad (piros vonal) kicsit a célkereszt fölé.
mivel a jobbkezes cucc csak a belkéznek a tükrözése 8ezért is rosszak balkézben a fegyver modellek), a piros úton menne a golyó, és a kéken megy, mert ugye akinek balkezes nem mehet másképenn mint a jobbekzesnek (nehogy előnye legyen.
sztetek jó, vagy a nap sületlensége?
amúhy nyomja vki balkezessel?