codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én múlt hét pénteken akadtam össze egy ellenőrrel. (általában évente 1x, 2x látom őket a felszínen, csak aluljárókban szoktak útbanlenni)
Mindíg veszek letet, csak épp csütörtökön járt le, de mivel hét közben nem jártam olyan helyen hogy vegyek, gondoltam villamospótló buszon úgysincs soha ellenőr, majd veszek pénteken az Asztórián bérletet hazafelé menet...
Egy megállót mentem le a 3-ból a pótlóbusszal, erre felszáll egy 40 év körüli nő, akit úgy ítéltem fiatal korában kurva jól nézhetett ki, meg korához képest ma is karban tartja még magát.
Viszont nem tudom mi volt ez, de ahogy fellépett, és a szemébenéztem (csak úgy rápislantottam ki száll fel, ő meg azért nézett rám mert én odafordultam felé) olyan érzésem volt mintha nekiszaladtam volna egy üvegtáblának, és bevertem volna a fejem. Viszont ezt csak magamban éltem meg, semmi mimikai jelét nem adtam annak hogy mire gondoltam, pókerarcal mászkálok a tömegek közt, ennek ellenére ő meg úgy pillantott vissza rám, mint aki megijjedt. Minthacsak késért nyúlnék a zsebembe, vagy ilyesmi, aztán előrébb ment a buszban.
Erre bezáródik az ajtó, ő meg elkezdi: jegyeket, bérleteket, és húzza elő a karszalagot. Namondom...
Erre fogalmam sincs miért, de a busz ismét kinyitotta az ajtókat, én meg abban a pilanatban utazótáskástól le is ugrottam a lépcső fölött a járműről, a busz meg rögtön vissza is zárta az ajtókat és elindult.
Hát ezen elmeditálgattam pár percig míg vártam a következő buszt.
De még nincs vége. Kicseréltem a bérletem, megyek le a metróba az asztóriánál. Most valamiért az ottani ellenőröknek is az arcába néztem, nem csak átsétáltam köztük, ahogy szoktam. És ekkor láttam hogy nagyon sasolnak rám.
Mi van már megint?
Aztán odanézek a kezemben lévő tokra, hogy mi lehet a gond. És ekkor rájöttem arra, hogy nemtudom pontosan mióta (mikor rendezgettem utoljára át a tokban az igazolványokat), de hónapok óta úgy veszem elő reflexből a tokját és úgy nyitom szét, hogy egy fényképes kollégiumi belépőkártyát mutatok fel nekik.
Najó, ezt nem hiszem el, még mindíg beszopták és azthitték ez valami "Staff" igazolvány, megyek szerelni, vagy forgalomszámlálni, vagy stb? Úgyhogy azóta szánt szándékal is mindíg ezt muatatom fel mikor lemegyek a metróba, nem nézek az arcukra, csak átsétálok köztük, és sosem állítanak meg.