codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Természetesen igazatok van. Ez vélemény volt tőlem, nem kritika. Kritikát akkor tehetnék, ha tudnék valamit jobban, mint ahogy állnak a dolgok. Minden tiszteletem a tiétek Uraim, hogy a szervereket így kézben tartjátok (ezt már régebben is említettem), nekem biztos nem lenne türelmem hozzá.
Lacccca: egy szerveren, ahol végig aim és gg megy, ott persze hogy nem jó a csend, én nem is ezekre a mapokra gondoltam, hanem a de, vagy cs mapokra. Ott nekem kell a csend, hogy tudjak 100%-ban koncentrálni. Szeretek komolyan játszani, szeretem osztani a fejeseket, szeretem, ha izgulok 1 v 4-nél, hogy mi lesz a vége. Amikor lazítani akarok, akkor dm szerver, oszt kész. (Az orosz szerverről annyit, hogy ott 16-ból 14 orosz, mégiscsak minimális a kommunikáció, csak kör végén beszélgetnek, meg röhögcsélnek).
Viktor: Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Laccccának, hogy a ti szerveretek lényege nem a csapatmunka, így mindegy, ki mit beszél játék közben (bár engem zavar). Ha lenne ötletem az felesleges beszéd kiiktatására, már szóltam volna. De nincs, és erre nem is lesz, csak a MUTE. Hasznos funkció az! :)
Szóval abszolút nem támadásból írtam a dolgaimat, elnézést.