codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #5949 Nem értettétek meg miről beszéltem. Nem azt mondtam hogy függ tőle, hanem azzal arányosan kell beállítani őket.
Ha te 60 képkockát látsz másodpercenként, de csak 30-at küld fel belőle a szervernek (cmdrate 30), akkor jönnek elő az olyan szarságok, hogy "pedig fejbelőttem, még fröccsent is" de mégsem halt meg... ugye.
Ha viszont 60 képkocka van másodpercenként, de ugyanennyi idő alatt pl 90 packetet küld fel a szervernek (cmdrate 90), akkor lesz 30 duplikát paket, amit tök feleslegesen foglalja a kimenő sávszéled.
Viszont a kérdés az, hogy hogyan jön ide a képbe az updaterate, amit a szerver alapból 20-ra állít be másodpercenként. A script szerint azt a következtetést lehet levonni, hogy az optimális eset az lenne, ha cmdrate=updaterate=fps, méghozzá mindig, minden körülmények között. Ekkor tutira nem lenne eltérés a cselekvés (amit látunk), és a (tényleges, szerverről közölt) történés között.