codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    No aztán ezekből legyen okos valaki. (rate beállítások)

Én kb annyit szűrtem le belőle, hogy a cmdrate az az érték, hogy hány frissítést küld a mi gépünk a szervernek másodpercenként, az updaterate pedig az, hogy a szerver hány frissítést küld nekünk másodpercenként.
    Valamint annyi, hogy ezeknek valahol az FPS értékünk körül kell lennie, az optimális beállításokhoz.
    1. Ha alacsonyabb a cmdrate mint az fps, akkor nem tudja elküldeni minden általunk látott frame adatait a szerverhez, tehát nem pontosan az történik majd, mint amit látunk.
    2. Ha magasabb a cmdrate mint az fps, akkor felesleges packeteket küld a szervernek, ami túlterheli a kimenő sávszélt.
    Tehát egyik sem igazán jó, de talán a második a kevésbé rossz alternatíva. Ez már csak azért is gáz, mert egy fix értékre lehetetlen beállítani őket úgy, hogy ha csak körbefordulok 360 fokot, már 28-112 között változik az FPS (néha, néhol).

Tehát - ha jól gondolkodok - a cmd ratet annyira kell állítani, amennyi a MAX FPS-ünk, mert akkor biztosan mindent felküld amit látunk.

Nade mivan az updaterate, és a rate beállításokkal? Ezekről egy szó sem esik, hogy mire érdemes tenni őket... hiába van ott egy script, az nekem csak annyit árul el, hogy a cmdrate~=updaterate, de ez sem mindig... a sima rate beállítás meg maga a rejtély, hiszen ráadásul ha az ember beirja config.cfg-be, akkor a játék automatikusan törli onnan indítás után. Olyan mint a source számára ez értelmezhetetlen beállítás lenne, ennek ellenére a példascriptben ottvan, hogy ezt is állítani kell a kapcsolat sebességétől függően. 60 feletti update/cmd ratekhoz már 20k-t ir fixen... amely beállítás azonban nem marad meg a css-ben...

vélemény?