codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zsoldos
    Nos nezd, nyilvanvalo, hogy (ahogy magad is leirtad) kompromisszumok miatt low poly. A "vita" onnan indult ki, hogy mikor kiejtettem ezt a szot, mindenki a torkomnak esett, pedig akkor is ez az igazsag.
    Engem ez nem erdekel loves kozben, nem szoktam poligonokat szamolni, csak azt tettem szova, hogy nem igazan optimalizalt az engine, hogy egy 5 eves q3 geometria ala butitott palyakkal is LASSU. (az fps hiany viszont annal zavarobb jatek kozben) Ebbol indult(fajult) ki ez az egesz, es ez volt a vita lenyege. Es el kell ismerned, hogy ezt max reszben foghatjuk a csilivili per pixel effektekre, mivel a hw-ek grafikai teljesitmenye is az akkori szinthez kepest tobbszoros lett. Peldakent egy Far cry szinten teleeffektezve, jo geometriaval fut olyan gyorsan, mint a kompromisszumokkal teli CS:source.
    Amugy meg ha "tuti kiraly" gepem lenne, akkor elo sem hoztam volna ezt a temat.

Gondoltam leirom ezt, mert kicsit keson csatlakoztal a temahoz (az eleje torolve is lett)
    Peace neked is.