codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Nah
    1feltétel:Ő garantálom, hogy semmi textura hiba, és további bug nem lesz a mapokban(legalábbis nem több mint a hivatalos mapokban).
    De egykét dolgot tudnotok kell ottvan a cs_millitia_tm2 ez a map nagyon jó, csak nem arról híres hogy a túszokat kilehet normálisan vinni.Már az 1.6 ban sem sikerült megcsinálni tűrhetően.(Valoszinű azért is nem volt az alap mapok között a css-ben, mert egyszerűen lehetetlen bug nélkül ezt megoldani).
    De ezen a csinált mapon végre volt esze a tervezőnek és nyihatóvá tette a garázs ajtót így a bugokat nagyon lecsökentette.
    A cs_area35 nagyon hasonló a millitiához kb olyan bugos túsz kivitelben mint a millitia, de mégis szerintem népszerűbb lesz mint a millitia.
    A cs_twilight hát az meg nem bugosabb mint a office map.
    cs_siege_sp meg fogalmam sincs milyen kivinni a túszokat, valaki megnézhetné, mert én szervert nem tudok csinálni.
    Ez map nálam nagyon kérdéses, mert szép source átdolgozás, de ha a túszokat képtelenség kivinni akkor nálam elég hogy ez a map bukjon.
    2feltétel:Nah igen fontos lenne hogy letőlthetővé váljanak ezek a mapok közvetlenűl a szerverről.(Vagy mégsem).
    Az a gond ezzel a letőltösdivel, hogy gyakran van az, hogy a map bugos lesz így letőltve.A másik hogy az egyén olcsobban megússza, ha 2-3mb-ban becsomagolva letőlti egy oldalról, mert ezek kitömörítve több idő letőlteni.
    De valaki meg biztos arra lusta, hogy oldalról töltse le majd,és kitömörítve a helyére teszi.
    Persze ha valaki nem sg tag az valószinű meg így tőlti le.
    Scoutkniwez hát az gondolom megérdemli hogy bekerüljön, persze nem körfórgásban.Ez amúgy van sourcés kivitelben szépen lekerekített élek.
    A másik mindegyik mapot megcsinálom megint linkbe ha valaki inkább így tölti le.
    A köridők 3 percre támogatom, mert utálom a kempet(véremben van a rush)

A mapok feltőtéséről minden infót megszerzek szerintem.
    Hogy melyik mapok legyenek feltétlenűl körforgásban arról nekem ez a véleményem:
    Nem tudom szűkíteni a kört, én mindegyiket szeretném, egyszerűen mindegyik mapot nagyon kedvelem.Majd ti is kiprobáljátok, azt majd ha játszunk rajtuk ,akkor fújoltok, hogy máskor ez a map legyen inkább csak szavazható.